סיכויי להכנס להריון 3 בגיל 39

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/08/2015 | 20:18 | מאת: נ.ל

שלום רב, בחודש הבא בת 39 ומתכננת הריון שלישי. לאחר ירידה של 20 קג בשנה האחרונה הגעתי קרוב מאוד למשקל תקין, יש לי 2 בנות שנולדו בעקבות הריונות ספונטניים בלידות טבעיות בניסיונות הראשון והשני של הכניסה להריון, וביניהן 2 הפלות של הריונות לא מתוכננים- הריון מחוץ לרחם שנפל בשבוע 5 עם ניתוח כריתת חצוצרה ב2008 והפלה טבעית ב2013, שבוצעה בשבוע 10. בשנה האחרונה עם מדבקות אוורה. אתמול התחלתי חבילה חדשה, ובסיומה ננסה להכנס להריון. יש לי מחזור סדיר 26-27 ימים. אני מאוד חוששת כי בשל גילי המבוגר יחסית, סיכויי הכניסה להריון ירדו משמעותית. מה דעתכם?

הסיכוי להרות יורד עם הגיל, אבל רוב הנשים בגיל 39 לא יתקשו להרות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית