עזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/08/2015 | 00:44 | מאת: שירן

בת 22..לוקחת גלולות מינס..נשארה לי רק גלולת דמה אחת לקחת וכבר עוד יום צריכה להתחיל חבילה חדשה ויש לי את כל התופעות של המחזור אבל בקושי עם דימום אלא במקום זה יש קצת הפרשות חומות..יש סיכוי שלא אקבל מחזור? והאם זה יכול להצביע על בעיות כולשהן ויש ממה להילחץ? האם כמות המחזור קשורה לפוריות? אני ממש לחוצה..

לא נדיר שלא יהיה ווסת כלל או שהווסת תהיה חלשה מאד, כאשר את נוטלת את הגלולות בעלות המינון ההורמונלי הנמוך ביותר. כמות המחזור קשורה למינון הנמוך של ההורמונים בגלולה ולא לפוריות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית