טיפולי פוריות בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/08/2015 | 16:56 | מאת: א

אני בת 43. פרופיל הורמונלי תקין, צילום רחם תקין. יש לי בעיה של רירית דקה שמגיע ל- 6 מ"מ בביוץ.היתה לי הפלה לפני שנה. אחריו עשיתי עוד שלוש טיפולי IVF שבהם האיכות של העוברים היתה נמוכה - התפתחו 2 תאים ביום השני אחרי השאיבה.נשאבו 10 ביציות מתוך 3 הופרו. האם יש לי סיכויים אמיתיים להכנס להריון בגיל הזה? לנסות עוד כמה מחזורי טיפול או חבל על הזמן? אין לי ילדים משלי. לתרומת ביצית לא מוכנה נפשית. תודה רבה

יש לך סיכויים נמוכים להיכנס להריון, סביב ה- 5-10% למחזור טיפול מוצלח.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית