שחלות פוליצסטיות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/08/2015 | 14:59 | מאת: לול

אם נקלטתי להריון ממש אחרי גלולות כי הם דיכאו את הייצור המרובה של הזקיקים בשחלה יכול לקרות מצב שאקח גלולות שוב לתקופה קצרה ואז אנסה להרות שוב? כי נכנסתי ממש בקלות להריון ועכשיו אני בלי מחזור. שאלה נוספת אם לקחתי פרוברה וךא קיבלתי מחזור מה יכולה להיות הסיבה של אי הופעץ הווסת? הרופא שלי אמר שיכול להיות שהשחלות לא פעילות תודה

את יכולה לנסות לקחת שוב גלולות לתקופה קצרה ואז לנסות שוב להרות. אם לא קיבלת ווסת אחרי הפרוברה, יתכן שהרירית שלך נותרה דקה, בהעדר הפרשה מספקת של אסטרדיול על ידי הזקיקים בשחלות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית