אנדומטריוסים ודפופריוורה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/08/2015 | 08:49 | מאת: צפי

שלום פרו זיידמן לפני למעלה מתשע שנים גילו לי אנדומטריוסים ואז עברתי לפרוסקופיה שבמהלכה גורדה השחלה השמאלית, לאחר מכן עברתי הפריה בארהב והפריות באסותא ובעזרתך פרופ זיידמן נולדה ביתי בארהב לפני שבע וחצי שנים. אני מטופלת בדפו פריוורה כל שלושה חודשים ולא מקבלת את המחזור היודשי כבר 4 שנים לאחרונה חזרו לי הכאבים שהיו לפני כן, כמו כאבי מחזור איומים. והשבוע גם דימומים קלים. באולטראסאונד לא רואים כלום מה לעשות???? זה ממש כואב כל יום בהתקפות וכדורים תודה

קשה לדעת מבלי לבדוק אותך, יתכן וכדאי לעשות הערכה הורמונאלית על מנת להעריך את מצבך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית