שאלה לפני הזרעה- דחוףףף

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/08/2015 | 10:24 | מאת: timi

שלום , יש לי שחלות פוליציסטיות , לאחר זריקות גונאל 50 ביצעתי מעקב זקיקים יום 11 למחזור: שחלה ימנית זקיק אחד 10 מ"מ וזקיק נוסף 12 מ"מ שחלה שמאלית :זקיק אחד 10 עובי רירית 5.5 יום 13 למחזור שחלה ימנית: 3 זקיקים 11 מ"מ ואחד נוסף 10 מ"מ , שחלה שמאלית 2 זקיקים גודל 11 ו- 12 עובי רירית 7.3 מעט נוזל בחלל שאלתי היא זה לא מוזר שהזקיקים לא גודלים ? והאם זה לא יותר מדי זקיקים?

קשה לדעת בשלב זה בלי גיבוי של בדיקת דם לאסטרדיול כמה זקיקים ממשיכים לגדול ולקראת ביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית