תאומים היריון מהזרעה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/07/2015 | 23:24 | מאת: לי

1-אין פתרון לצוואר רחם שמתקצר בשבוע 28? 2-אי אפשר לתפור? 3-אם אני אלד עכשיו,כמה זמן התאומים יהיו בפגיה? 4-יש סיפורים אופטימיים שאתם מכירים? אני מאושפזת בקפלן ואני רק בשכיבה מלאה בלי לזוז

1. יש כל מיני פתרונות, מנוחה, תרופות מונעות צירים וכו'. 2. אפשר במקרים בהם אין פעילות רחמית. 3. כ- 8 שבועות. 4. רבים. בדיוק אתמול ביקר אותי עם אמו ילד בן 14 מדהים שנולד במשקל 740 גרם ו"בילה" זמן רב בפגיה.

01/08/2015 | 00:52 | מאת: מישהי שיודעת

יותר חשוב באיזה שבוע את יולדת. אני הייתי בסכנה משבוע 24 ובסוף ילדתי בשבוע 32. תמיד הרופאים אמרו לי שאם הלידה מתחילה אז שום דבר לא יעצור אותה וזה נכון מאד. תשתי הרבה מים, תנוחי ואל תהיי בלחץ. בהצלחה.

01/08/2015 | 01:04 | מאת: 2

חודשיים. זה מאד תלוי במצבם הבריאותי של התינוקות. שהם נושמים לבד ומסתדרים עם העיכול ולא מורידים סטורציה. בהצלחה ושתלדי בזמן ובידיים מלאות !

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית