צבע בהריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/07/2015 | 00:00 | מאת: הריונית

שלום פרופ', שאלה קצת לא שייכת לפורום זה אבל אשמח לתשובתך. בטרימסטר הראשון להריוני נשפך קצת צבע קיר על הריצפה בגג הבית ( באוויר , לא חדר סגור ) וניקיתי ...נחשפתי אליו בערך ל15 שעה אולי פחות. כיום אני בטרימסטר השלישי ואנחנו צובעים את הבית...יצאתי מהבית ליומיים. שאלתי היא האם בסיטואציות אלו היה או יש סיכון לעובר ? תודה רבה.

בכל חשיפה לחומרים רעילים בהיריון יש סיכון לעובר, אך נראה שבמקרה שלך החשיפה לא הייתה גדולה והסיכון בהתאם נמוך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית