דו קרני או מחיצה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/07/2015 | 11:53 | מאת: בטיפול

שלום. רציתי לדעת איזה mri עליי לעשות כדי לקבוע בוודאות האם יש לי רחם דו קרני או מחיצה? (Penvic או משהו כזה?) לפי האולטראסאונד התלת מימד נקבע כי יש לי מחיצה של ס"מ וחצי, לפי צילום רחם לא ניתן לדעת בוודאות. ההיסטרוקופיה האבחנתית נכשלה ואין תוצאות. אנו מעוניינים לוודא את העניין , למרות קביעת הרופא המטפל כי מדובר במחיצה ויש להסירה. מדובר ברחם שלי ואין לי רצון לעשות טעויות בעניין הזה. אשמח לכל תגובה או תשובה בתודה מראש

עושים MRI אגן קטן, אבל הרבה יותר הגיוני לעשות את ההיסטרוסקופיה בידיים מנוסות יותר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית