רירית רחם דקה לאחר גרידה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/07/2015 | 20:00 | מאת: שרון

פרופ זיידמן שלום, אני מטופלת בIvf, פוליציסטית, ללא וסת. לפני כשישה שבועות עברתי גרידה בשבוע 8 להריון לאחר שלא נמצא דופק עוברי. לפני כעשרה ימים התחלתי ליטול כדורי אסטרוגן לעיבוי רירית הרחם לפני החזרת מוקפאים( פרוגינובה ואסטרופם). לצערי הטיפול לא הניב תוצאות והרירית נותרה דקה, כ-4 ממ, למרות הגדלת המינונים. אציין שטרם הגרידה הגבתי לטיפול והרירית הגיעה לעובי של 10 ממ. האם תופעה זו שכיחה? כמה זמן לוקח לרירית הרחם להשתקם לאחר גרידה(שאיבה)? לתשובתך אודה.

זה לא שכיח, אבל קורה. אני מניח שבחודש הבא תהיה תגובה טובה יותר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית