בוקר טוב ד

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/07/2015 | 08:29 | מאת: חסויה

שלום רב. אני ובעלי מטופלי פוריות כבר שנתיים. הואיל והרופא שלי בחו"ל החלטנו לתת לטבע לעשות את שלו ולנסות החודש טבעי :) היום בבוקר - יו"מ 14 זקיק 22 ורירית 10. אתמול קיימנו יחסי מין אחרי התנזרות ארוכה יחסית (הריון שנפל בתחילתו+שמירת נידה). אנחנו לא מוסברים אמנם אך לבעלי יש מעט בעיית זרע במורפולוגיה ובתנועיות. מתי מומלץ ללקיים יחסי מין - היום או מחר בבוקר או מחר בערב (על מנת שהזרע יהיה "משובח")? תודה מראש ובשורות טובות

היום ומחר בבוקר. מה שחשוב זה הקרבה לביוץ לא ריכוז הזרע. זרע "איכותי" מאוחר אחרי הביוץ לא ממש יועיל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית