מעקב פרוטוקול- תיקון הודעה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/07/2015 | 18:40 | מאת: חגית

שלום, אני ביום 12 להורמונים US מהיום רירית 7.1 ימין- 2 זקיקים קטנים שמאל- זקיק 24X23 מ"מ, זקיק 17X19 מ"מ דם: LH- 5.0 E2- 3483 פרוגסטרון- 3.9 הרופא אמר לקחת היום שני דקאפאטיל, האם זה בסדר במקום אוביטרל? זקיק 24 מ"מ יש סיכוי שלא יבייץ ואגיע לשאיבה בשלום? עד איזה גודל מקסימלי יכול להיות זקיק לפני ביוץ ויהיה בו ביצית תקינה? תודה מראש.

זה בסדר במקום אוביטרל ויש סיכוי שלא תבייצי ותגיעי לשאיבה בשלום. 24-25 מ"מ לערך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית