עוברים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/07/2015 | 20:55 | מאת: נעמה

הי, בגלל בעיה בריאותית אסור לי לשאת הריון. אני בת 34 בהליך פונדקאות. עברתי שתי שאיבות בכל פעם 20ביציות כאשר נוצרים עשרה עוברים בכל פעם(בעלי עם בעית זרע ולכן איקסי). שלוש פעמים החזירו לפונדקאית, כל פעם מישהי אחרת ולצערי לא נקלט הריון. העוברים תמיד בדירוג 1. האם יש מקום לחשש לבעיה גנטית? האם שיטת מיקרומנפולציה יוצרת עוברים פחטת טובים גנטית? תודה

מבאס, אבל לא נדיר ששלוש החזרות לא יצליחו. יש גורמים רבים שיכולים להשפיע על ההצלחה. שיטת המיקרומנפולציה לא יוצרת עוברים פחות טובים גנטית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית