תמיכה אחרי הזרעה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/07/2015 | 10:44 | מאת: רעיה

פרופ' שלום, אחרי הזרעה הונחיתי להזריק אוביטרל באופן חד פעמי ולהשתמש בגל קרינון יום יום. יש לי כאבים עזים בניסיון להחדיר את הגל בסוף אני מחדירה אותו לחלל שבין השפתייים הפנימיות. מה היעילות של טיפול זה, אם בכלל? יש לי ציסטה בגודל של כ 5 סמ בשחלה החשודה כאנדומיטריומה. האם אוכל לקבל פרוגסטרון בזריקה במקום גל קרינון לשם תמיכה? בתודה מראש רעיה

במידה ויש חוסר בפרוגסטרון, מצב נדיר אחרי הזרעה, הרי שהתמיכה עם הקרינון חשובה. את יכולה לקבל פרוגסטרון בזריקה במקום גל קרינון לשם תמיכה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית