מה התוצאות אומרות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/07/2015 | 15:18 | מאת: אני

שלום, שאיבה התבצעה ב- 23.06 החזרה בוצעה ב- 28.06 תוצאות בדיקת דם שביצעתי ב: 14.07 Estradiol (E2) Urgent - 6051 Progesterone Urgent - >190 LH Urgent - < 0.5 HCG-B - 407 תוצאות בדיקת דם שביצעתי היום ה 16.7 Estradiol (E2) Urgent - 5561 Progesterone Urgent - >190 LH Urgent - < 0.5 HCG-B - 591 תוצאות בדיקת דם שביצעתי היום ה 19.7 Estradiol (E2) Urgent - 5899 Progesterone Urgent - >190 LH Urgent - < 0.5 HCG-B - 2166 הייתי שמחה מאד לדעת מה אומרות התוצאות, - האם אני בהריון? - האם הבטא לא אמור להכפיל את עצמו בין שתי הבדיקות הראשונות? - נראה כי הבטא קפץ משמעותית עכשיו,האם תקין?,מה אומרות התנודות הלא עקביות בין שלושת הבדיקות? - מה אומרת ירידה ב Estradiol בין שתי הבדיקות הראשונות? אשמח מאד לקבל את תגובתכם בהקדם אני במתח נוראי. תודה

את בהריון. הבטא אמור להכפיל את עצמו בין שתי הבדיקות הראשונות. בד"כ עליה טובה בבטא מהווה סימן חיובי. לירידה ברמות האסטרדיול אין משמעות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית