שאלה לפרופסור זיידמן

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/07/2015 | 12:20 | מאת: דנה

אני בת 47 נשואה+ילד בן 7 מטיפול שלישי של IVF. לבעלי יש בעית זרע- וירקוצלה דרגה 2. עשינו טיפולי IVF כדי שלבננו יהיה אח או אחות, אך ללא הצלחה. היו לי 2 הפלות. אחת יזומה כי לא היה דופק. ניסיתי רבות במשך השנים לקבוע תור אצלך אבל כל פעם שהתקשרתי אמרו לי שאני צריכה לחכות חצי שנה כי איו תורים. אני רוצה לנסות בפעם האחרונה בגילי עם הביציות שלי על בסיס טיבעי. האם תהייה מוכן לקבל אותי ובגלל גילי ממש בקרוב??

בגילך הסיכוי להרות עם הביציות שלך על בסיס טיבעי הוא אפסי, הרבה פחות מאחוז אחד. אשמח לקבל אותך בקרוב, אבל את חייבת להיות ריאלית ביחס לטיפול שמקובל בגילך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית