החזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/07/2015 | 10:17 | מאת: חסוי

תרומת ביצית, מחזור טבעי חוץ מזריקת אוביטרל. האם חייבת תמיכה כמו אוטרגוסטן 2 פתילות פעמיים ביום או שיכולה להפחית לפתילה אחת פעמיים ביום או פחות, והאם יכולה בכלל בלי תמיכה? האם לא פוגע בסיכויים? האם בגיל מבוגר הפרוגסטרון הטבעי המופרש חלש יותר? כל כמה זמן מומלץ לבדוק את הפרוגסטרון בדם?

מומלץ לקחת תמיכה עם פרוגסטרון בגלל הספק ביחס להפרשה מספקת של ההורמון. אין טעם לעשות בדיקת דם כאשר מקבלים תמיכה דרך הנרתיק, מאחר והרמות ברחם פי 10 יותר גבוהות.

08/07/2015 | 11:28 | מאת: חסוי

באיזה מינון אתה ממליץ במקרה זה?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית