נוזל ברחם

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/07/2015 | 18:34 | מאת: דנה

שלום עשיתי שאיבה והרופא שלי ראה נוזל ברחם נשאבו לי 21 ביציות. בעת ההחזרה ביום שלוש עדיין היה נוזל. ולא בוצעה החזרה הרופא אמר לחכות ליום חמש. ראשית האם שאיבת הנוזל אפקטיבית. מה יכולה להיות הסיבה לנוזל. מה אתה מציעה לעשות

שאיבת הנוזל לעתים אפקטיבית. יש סיבות שונות לנוזל, למשל ריר מצוואר הרחם או הפרשות מהחצוצרות.

03/07/2015 | 19:13 | מאת: דנה

הורידו לי את החצוצרות. ואם זה ריר מהצוואר מה עושים נגד זה. נאמר לי שהנוזל יחנוק את העובר אז אין טעם בשאיבה מה דעתך. תודה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית