החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/07/2015 | 00:40 | מאת: עדי

שלום פרופסור, שאיבה ביום 28.6, החזרת 2 עוברים ביום 30.6 בסשעה 7 בבוקר. לפי הרופא המטפל עוברים תקינים באיכות טובה כל אחד עם 2 תאים. שאלתי: 1. האם מקובל להחזיר עוברים עם 2 תאים או שכדאי להמתין עוד כמה שעות להתפתחות חלוקה נוספת? 2. שעתיים וחצי לאחר ההחזרה הופיעו כתמים חומים, לא דימום פעיל. האם תקין? האם יכול להיות מהחדרת הקטטר או שיש סיבה לדאגה? תודה על תשובתך

1. תלוי כמה עוברים בסה"כ יש, כלומר האם המתנה יכולה לסייע בבחירת העוברים הטובים ביותר. 2. יכול להיות מהחדרת הקטטר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית