אחרי הזרעה ראשונה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/06/2015 | 18:01 | מאת: חן

עברתי היום הזרעה ראשונה, אחריה גם שכבתי 10 דקות בקליניקה, אך כשחזרתי הביתה ראיתי הפרשות מימיות שקופות על התחתונים. האם זה נורמלי??? האם יכול להיות שהגוף שלי פלט את הזרע?? מוטרדת...

זה נורמלי. תמיד אחרי הזרעה חלק גדול מהנוזל של הזרע נשטף החוצה, זאת מאחר שאין באמת "חלל" ברחם, והזרע שמוזרק במהלך ההזרעה למעשה רק שוטף את החלל המדומה בין דפנות הרחם.

30/06/2015 | 14:04 | מאת: לילי

מה זה אין חלל?? אז לאן מזריקים? אז למה בככל מזריקים אם אין חלל? לא הבנתיייייי כלום

01/07/2015 | 09:47 | מאת: חן

אפשר בבקשה קצת הסבר למה מזריקים אם אין חלל רחם... :/ תודה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית