דחוף מאוד בבקשה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/06/2015 | 16:44 | מאת: אחלאם

שלום. אני בת 27 ביום שלישי 23/6 עברתי הזרעה לאחר שקבלתי הורמונים. יש לי 3 שאלות בבקשה . אני כרגע לוקחת נירות אי דומטרין. פעמים ביום . שאלתי האם זה בעיה אם אני לוקחת בשעות לא קבועות . למשל 10:00 בבוקר לפעמים 11:00. ופעם שניה 23:00 01:00 לפנות בוקר??? אתמול שכחתי את הפעם השניה התעוררתי ב 04:00 בבוקר ושמתי. שאלה שניה . קראתי שצריך לשכב 10 דקות אחרי ששמים את הניר. הבעיה שאני עובדת ונאלצת לשים בעבודה . שאלה שלישית . האם מותר לקיים יחסים לפני ואחרי הניר. ובכלל האם מותר לקיים יחסים בתקופה הזאת כי ב 7/7 יש בדיקת דם להריון . ותודה .

התזמון של התמיכה עם האנדומטרין לא כל כך קריטית. ואפשר לקיים יחסים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית