פרוגסטרון נמוך

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/06/2015 | 22:15 | מאת: א

שלום רב, בת 32 אחרי טיפול הזרעה ראשון בארהב עשיתי בדיקת דם לבדיקת פרוגסטרון שיצא 12 ואמרו לי שזה נמוך ועלי לקחת Prometrium.. האם זו תרופה טבעית האם ניתן להיכנס להריון גם עם הפרוגסטרון עומד על 12.. האם זו הסיבה לאי כניסה להריון? אחרי שנה וחצי של נסיונות גם בעלי ואני מוגדרים כ unknown infertility ... תודה ויום טוב

נדיר מאד שהסיבה לקושי להרות היא פרוגסטרון נמוך.

30/06/2015 | 01:12 | מאת: א

תודה רבה, שאלה נוספת האם התוצאה שלי 12 נחשבת נמוכה מידי והאם כדי לקחת תוספים כמו ה Prometrium שקיבלתי (30 מג) ואותו אני לוקחת וגינלי..

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית