השפעת חצי אוביטרל

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/06/2015 | 18:12 | מאת: mikey

שלום יש לי שאלה בתאריך 23.6.15 עברתי שאיבה היום 26.6 עברתי החזרה של 2 עוברים הרופא אמר לי ביום ראשון 28.6 להזריק חצי אוביטרל ובתאריך 8.7 לעשות בדיקת דם הבדיקה יוצאת 12 יום אחרי ההחזרה ו10 ימים אחרי החצי אוביטרל אין סיכוי שהחצי אוביטרל עדיין ישפיע על הבדיקה? זה לא מוקדם מדי? כמה זמן לוקח לחצי אוביטרל לצאת מהגוף? תודה

תיתכן השפעה אך קטנה מאד. כלומר ערך נמוך של בטא יכול להיות מיוחס לאוביטרל, אבל תוצאה של >100 יחידות כנראה שתצביע על היריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית