גירוי יתר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/06/2015 | 09:01 | מאת: mikey

שלום עשיתי החודש טיפול עם מנופור, ביום שבת האחרון שעשיתי בדיקת אולטרסאונד היו 9 זקיקים ביום שני לפנות בוקר הזרקתי אוביטרל וחצי אתמול אחרי השאיבה הרופא אמר לי שיש טיפה נוזל ברחם ובעקרון הוא אמור לעבור לבד החזרה אמורה להיות ביום שישי והוא אמר שיעשה קודם אולטרסאונד ובמידה ולא יהיה נוזל יבצע החזרה רציתי לדעת האם יש מה לעשות כדי להעלים את הנוזל הזה לפני יום שישי על מנת שאוכל לבצע את ההחזרה לפי התכנון תודה

אפשר לשאוב את הנוזל בעזרת קטטר של הזרעות, אבל אני מניח שאם הכמות הייתה משמעותית אז הרופא היה עושה זאת בעת השאיבה.

24/06/2015 | 10:22 | מאת: mikey

הרופא אמר שזה טיפה נוזל ולכן לא התעסק עם זה השאלה האם יש מה לעשות כדי שזה לא יהיה ביום שישי ברחם על מנת שאוכל לבצע החזרה כרגיל? ובנוסף האם ניתן במידה ונשאר הנוזל אז לשאוב אותו באותו רגע ואז להחזיר את העוברים?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית