פוליפ וביוץ דחוף בבקשה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/06/2015 | 18:03 | מאת: אסתר

שלום, אני בת 31, ומנסה כמעט שנה להיכנס להריון.. עשיתי מעקב זקיקים 3 פעמים החודש. ביום ה-8 למחזור התוצאות היו : שחלה ימנית: מידת שחלה- 25*15 זקיקים בגודל 13*12 שחלה שמאלית: מידת שחלה- 40*26 זקיקים בגודל 16*15 עובי אנדומטריום 5.8. ביום ה11 למחזור התוצאות היו: שחלה ימנית: זקיקים בגודל 15*15 שחלה שמאלית: זקיקים בגודל 16*20 עובי אנדומטריום 9.9 ביום ה12 למחזור התוצאות היו: שחלה ימנית: זקיקים בגודל 16*17 שחלה שמאלית: זקיקים בגודל 20*19 עובי אנדומטריום 10.4 הטכנאית רשמה שראתה במרכז בשחלה ממצא היפראקוגני בגודל 11*13*8 ממ עם זרימה מועטה בדופלר ושאולי זה פוליפ אני מודאגת מאוד!!!!! ומפחדת מאוד!! מה זה אומר? לפי התוצאות עדיין לא בייצתי האם זה בגלל הפוליפ אולי? כיצד מטפלים? אני דואגת מאוד

פוליפ כל כך קטן בד"כ חסר משמעות, אך כדאי לעקוב אחריו ואם לא יעלם אחרי הווסת לשקול לבצע היסטרוסקופיה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית