בדיקת דם שלישית, אז חיובית ושוב שלילית.

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/06/2015 | 09:40 | מאת: הדר

שלום, בת 34, לאחר שחוויתי את כל תסמיני ההריון המובהקים בדיקת הריון ביום הראשון לאיחור במחזור היתה שלילית ויום למחרת קיבלתי מחזור. יומיים לאחר מכן עלתה ל26, ולאחר מכן התאפסה תוך ימים בודדים.בשנה האחרונה עברתי שתי הפלות וכריתת חצוצרה לאחר 2 הריונות חוץ רחמיים. אני מבינה שבהריון כימי ובהריון חוץ רחמי בדיקת הדם הראשונה היתה צריכה לצאת חיובית. איזו אפשרית יכולה להסביר את מה שקרה?

בהיריון לא תקין לעתים הרמות בימים הראשונים כל כך נמוכות שהבדיקה יוצאת תחילה שלילית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית