התלבטות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/06/2015 | 22:40 | מאת: אני

לאחר 4 טיפולי IVF שהסתיימו בהפלה בשבוע מוקדם, כתוצאה מכך 5 גרידות, היות ובגרידה הראשונה נשאר שק הריון שלם. הבנתי שהגרידה החוזרת מעלה משמעותית סיכון להידבקויות, ושהידבקויות מעלות סיכוי להפלות חוזרות. וכמובן שכל גרידה מגבירה את הסיכון. הרופא המטפל חושב שאין טעם להיסטרוסקופיה היות והידבקויות היו מונעות השרשה, ולא גורמות הפלות, ויותר מכך, שדווקא עוד פרוצדורה ברחם עלולה לגרום סיבוכים. האומנם?

אני לא רואה סיכון ניכר בביצוע היסטרוסקופיה, אך כנראה שהרופא לא סבור שהבדיקה חשובה עבורך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית