מחפשת אפשרות לצמצם הורמונים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/06/2015 | 22:58 | מאת: תקווה

שלום, אני בת 40 עוד חודש. אמא לילדה בת שנתיים לאחר 6 מחזורי IVF +ICSI בתוך שנה אחת (איכות זרע נמוכה). שוקלת להשתמש כעת בתרומת זרע. אני חוששת מאוד מעליית הסיכון לסרטן בעקבות ההורמונים. שאלותי: 1. האם יש טעם בגילי להתחיל עם הזרעה? 2. מהו סדר הגודל של ההבדל בכמות ההורמונים בהזרעה לעומת IVF? 3. האם ניתן לבצע IVF עם מינון הורמונים הדומה להזרעה? 4. האם אתם מכירים את הפיתוח poined flow להגברת סיכויי ההפריה בהזרעה? האם ממליצים? תודה רבה

1.בהחלט אפשר, למרות שששיעורי ההיריון הם אחוזים בודדים למחזור טיפול. 2. תלוי בתגובה השחלתית. 3. ניתן. 4. לא מכיר מחקר מבוקר שמורה על יעילות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית