בדיקת פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/06/2015 | 11:17 | מאת: מרינה

היי אני מנסה להיכנס להיריון חצי שנה בערך, עשיתי פרופיל הורמונלי בהמלצת בנות בכל מיני פורומים ויצא שהTHS שלי גובה. חוץ מזה הכל תקין. חזרתי עם זה לרופאה שהפנתה אותי (אחרי בדיקה מעמיקה באינטרנט הבנתי שזאת יכולה להיות הבעיה לנסיונות הכושלים שלי להכנס להריון) והרופאה אמרה לי שאם הייתי בהריון היינו מטפלים בזה אבל אם אני לא בהריון זה לא לחוץ והפנתה אותי לאנדוקרינולוג ששלח אותי לעשות את אותה בדיקה עוד פעם. עשיתי עדיין גבוה, אמנם ירד קצת אבל עדיין גבוה. אני חושבת שאם זאת הבעיה אז אפשר לפתור אותה בקלות. אז למה לא לעשות את זה? אני טועה? זאת באמת יכולה להיות הסיבה שבגללה אני לא נכנסת להריון? תודה לעונים :)

זה תלוי בערך. כמה הערך חריג. אם ה- TSH גבוה מ- 10 אז ברור שכדאי לטפל ויתכן שזו הסיבה שבגללה את לא נכנסת להריון. אך אם ה- TSH רק מעט גבוה אז לא חייבים לטפל בכך ואין לזה השפעה רבה על הסיכוי להרות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית