ביוץ ספונטאני עם צטרוטייד

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/06/2015 | 17:48 | מאת: גל

שלום, האם יכול להיות ביוץ ספונטאני עם צטרוטייד? כמה זמן זקיקים בשלים יכולים להמתין לפני שהביציות מתמוססות? יש לי שני זקיקים בשלים, 18, ו 19, e2 2100, ושלושה קטנים 13, 13, ו 11. האם מומלץ להמתין יומיים להבשלת הנוספים? האם הזקיקים המובילים מכילים ביציות איכותיות יותר מהקטנים? תודה

יכול להיות ביוץ ספונטאני עם צטרוטייד. לא הבנתי את השאלה "כמה זמן זקיקים בשלים יכולים להמתין לפני שהביציות מתמוססות?" זקיקים מובילים מכילים ביציות איכותיות יותר מהקטנים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית