האם המשקל קובע?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/06/2015 | 09:14 | מאת: נטע

שלום בטיפולי הפוריות הקודמים נכנסתי להריון באמצעות הזרעה (בהזרעה שנייה) כששקלתי 49 קילו בגובה 1.63 ס"מ. היום, אני שוקלת 46 קילו והזרעה ראשונה כבר נכשלה. בעלי סבור שבגלל שאני בתת משקל הרבה יותר חמור הפעם וזו הסיבה שאני לא נקלטת ושגם אם אקלט בוודאי הגוף לא יחזיק את העובר ותהיה הפלה. אני זוכרת שהרופא טען שאין קשר למשקל. האם הוא צודק? האם למשקל שלי יש פקטור בעניין הכניסה להריון?

למשקל נכון ולתזונה טובה יש חשיבות, אבל נדיר שזו תהיה הסיבה העיקרית לקושי להרות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית