דרך טיבעית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/06/2015 | 09:13 | מאת: רחלי

הי קיבלתי מחזור ביום ראשון האחרון 14/06 לאחרונה הביוץ שלי מופיע ביום ה-20 ולא ב-14 כמו שתמיד היה . ממש עניין של חודשיים אחרונים ואי לכך ובהתאם לזאת גם המחזור מתאחר ואורך 34 יום!! ארוך ומייגע.. האם יש דרך טיבעית לקצר את ימי המחזור הדימום ? ואם יש השפעה לימי הדימום להקדמת הביוץ? האם יש דרך כזו להקדים או לנסות לבייץ קודם. ללא אוביטרל או שלל הורמונים? תודה על המענה. ושאלה נוספת החודש אני עתידה לעבור טיפולים אלטרנטיבים לפוריות (רפלקסולוגיה, דיקור וכוסות רוח) האם בעקיפין או שמישרין יכול להשפיע על הביוץ, לחזק אותו או להקדים?

לא מוכרת לי דרך טיבעית לקצר את ימי מחזור הדימום. לא ידוע לי כיצד רפואה משלימה משפיעה על הביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית