חייבת להבין

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/05/2015 | 19:04 | מאת: אני

שלום רב, קיבלתי טיפול עם פרוגינובה מהיום ה 3 למחזור למשך 6 ימים כאשר ביום ה 6 התחלתי פרגובריס 3 יחידות עד אתמול) שזה היה למשך 10 ימים היום היה אמור להיות היום ה 11), וביום ה 11 למחזור שלבי אורגלוטרן 1 כל בוקר. לפניי יומיים LH 6.8 , E2 1384, prog 1.5 ורירית 7.9 תוכננה שאיבה ליום א' הקרוב בבדיקה היום רירית 6.4 והתקשרות לומר לי כי לפי בדיקת הדם אני ביוץ . איך ייתכן שבייצתי עם אורגלוטרן? מה הסיבה לכך? חייבת להבין תודה רבה

זה לא שכיח, אבל לעתים מתרחש ביוץ למרות הזרקת אורגלוטראן. לעתים בגלל התחלה מאוחרת של הדיכוי או גיל מתקדם של האישה, ולעתים אף ללא סיבה ברורה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית