ערכי הורמנים וגודל זקיק

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/05/2015 | 17:08 | מאת: מורן

שלום פרופ, אני ביום 16 מאז הווסת האחרונה, מצפה זקיק בגודל 23 מ"מ, ערכי פרוגסטרון 1.24, אסטודיל - 351. רירית רחם -5.4. 1. האם תקין? אם איני טועה ערכי פרוגסטרון כאלו כבר אמורים להימצא אחרי ביוץ, אבל ראו הבוקר זקיק. 2. האם עובי רירית כזו עלול להיות בעייתי להשרשה? תודה מורן

1. ספק אם זה זקיק לאור רמות האסטרדיול הנמוכות. 2. לעתים.

28/05/2015 | 17:31 | מאת: מורן

ביום שני ראו זקיק בגודל 16, והיום ראו זקיק בגודל 23, יכול להיות בעצם שזה לא זקיק בעצם? גם בדיקות הביוץ הביתיות מראות עלייה בהורמון הLH כך שאמור להיות ביוץ. מה זה יכול להיות?? אני דואגת...

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית