דקפפאטיל או אוביטרל

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/05/2015 | 15:22 | מאת: אוסנת

שלום, מטרה הקפאת ביציות אני צריכה לקחת אוביטרל היום בתשע בערב ושאיבה יום שישי. 1. רופא אומר שעדיף לקחת 2 דקאפפטיל ולא אוביטרל, מניסיונך מה באמת מומלץ? 2. האם היום חוץ מאוביטרל לא לוקחים בנוסף צטרוטייד? אני שואלת כי אמרו לי לקחת בתשע בערב ולקחתי הורמונים כל יום בשמונה בערב פוחדת שלא יהיה ביוץ תודה.

1. אם התגובה טובה עדיף להזריק דקאפפטיל כדי למנוע גירוי יתר של השחלות. 2. את אמורה לקבל הנחיות בהתאם לתגובה השחלתית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית