היסטרהוסקופיה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/05/2015 | 12:01 | מאת: בל

שלום אני סובלת מרירית רחם דקה מאוד, לכן אין לי את מחזור הוסת. הרופא המטפל שלי שלח אותי לאיבחון להיסטרהוסקופיה. האם זה נכון לשלוח רק לאיבחון ולא מיד ל"ניתוח"? האם אפשר לבקש הרדמה מלאה? איפה ניתן לעשות את הבדיקה הזאת הכי מהר מתאם הכללית?

הסבירות שלפי אבחנה של רירית דקה תזדקקי גם לניתוח היסטרוסקופי הוא מאד נמוך. אפשר לבקש הרדמה מלאה. למרות שאין בד"כ צורך. ניתן לעשות את הבדיקה הזאת הכי מהר מתאם הכללית במרכזי בריאות האישה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית