טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/05/2015 | 11:40 | מאת: נירית אשד

היי, אני כעת עוברת סבב ראשון של טיפולי IVF. לאחר גונאל שהתחיל במינון 175 וביומיים האחרונים עבר ל-300. הצליו לשאוב 5 ביציות. בפועל הודיעו לי יום אחרי שארבעה מהן לא תקינות ומקווים שהאחת שנותרה תהיה תקינה למחר ותתפתח ואז יחזירו אותה. האם זה אומר שהביציות שלי לא תקינות? האם הסיכוי שלי אפסי להרות? יש לי ילדה אחת מטיפול של איקקלומין ואסטרופם. וכעת אחרי 3 הזרעות כושלות, וטיפול IVF ראשון

לא צריך להסיק כאלה מסקנות רחוקות טווח, כל מה שניתן להבין זה שהחודש הייתה תגובה ל מוצלחת ו/או שהפרוטוקול שניתן לך לא התאים לך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית