פגם מילוי באיסטמוס

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/05/2015 | 20:25 | מאת: שגית

פרופסור זיידמן שלום, האם פגם מילוי באיסטמוס יכול לפגוע בסיכויים להיכנס להיריון? כרגע בתחילת טיפולי הזרעה ונאמר לי כי הממצא הנ"ל אינו משמעותי.

תלוי בסיבה לפגם: הידבקות? צלקת? פוליפ? שרירן? בעיה טכני?

26/05/2015 | 15:25 | מאת: שגית

אני לא יודעת מה הסיבה לפגם. מעולם לא עברתי הפלות. אני סבורה שגם הרופא המטפל שלי לא יודע מה הסיבה לכך. זה לא נראה לי בעיה טכנית משום שהרופא אשר עשה את צילום הרחם אמר שנראה לו שזוהי הידבקות או פוליפ אך שלא ניתן לדעת בוודאות ואילו הרופא המטפל אמר שזהו לא נתון משמעותי והוא לא יכול לפגוע בסיכויים להיכנס להיריון. מה עליי לעשות לדעתך?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית