פרופיל הורמונאליי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/05/2015 | 20:26 | מאת: שיר

אני צריכה להביא לקופה פרופיל הורמונלי על מנת לקבל אישור לטיפולים. היו לי סימנים של דימום יבש במשך ארבעה ימים ביום חמישי היה לי סימנים של דימום רגיל ואז ביום שישי בבוקר התחיל לי דימום רציני מחר זה יום רביעי-חמישי לדימום המסיבי האם אני יכולה לעשות בדיקה או שעדיף לי לחכות לחודש הבא? אם היה לי פספוס של יום לבדיקות עד כמה זה משפיע, על הטופס כתוב לי יום 2-5

לפי תוצאות הבדיקה ידעו אם עשית את בתזמון נכון או לא.

24/05/2015 | 22:41 | מאת: שיר

כלומר אם לא התזמון הנכון יש בדיקה שתעיד על כך? לחוצה מפני שהטישור של מכבי להמשך הטיפולים תלוי בכך ומצד שני אם לא בחודש הבא הטיפול ידחה לאחרי החגים

בעיקר על פי רמות האסטרדיול שצריכות להיות <200 על מנת שהבדיקה תחשב כאמינה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית