התרחבות של הרחם?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/05/2015 | 09:33 | מאת: קרן

סבב שני של גונל+אוביטרל+הזרעה+תמיכת קרינון. בסבב הראשון נקלטתי אך הפלתי. בסבב הנוכחי - 5 ימים לאחר ההזרעה. התחילו הבוקר כאבים כמו כאבי מחזור. היה לי כאב זהה בהריון הקודם באותו השלב. האם ייתכן והתחושה נובעת עקב עליית פרוגסטרון בשל שימוש בקרינון או שסביר יותר שמעיד על התרחבות הרחם עקב השתרשות? אין לי ניסיון בשימוש בקרינון מעבר לפעם ההיא שנקלטתי.

אחת המטרות של הקרינון היא להרפות את שריר הרחם ולהפחית כאבים מהסוג שאת מתארת.

22/05/2015 | 00:19 | מאת: קרן

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית