הצילו רירית!

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/05/2015 | 12:03 | מאת: ליאור

שלום רב, אנחנו בתהליכי פוריות לאחר שאיבה לפני החזרה, אנחנו כבר מעל לחצי שנה ממתינים להחזרה, כל פעם זה מתעכב בשל רירית רחם שבשיא הגיעה ל6 ולאחר 3 ימים נוספים באסטרופם שוב ירדה ל4.3. אז מה עשינו?... לאחר שאיבה אשתי לקחה אסטרופם, לא עזר נתנו פרוגסטרון ואז שוב אסטרופם, לא עזר, לאחר צילום רחב ומקיף ופפ לרירית הרחם, יחד עם אסטרופם הפעם הביא תוצאה של 6, אמרו לקחת שוב אסטרופם לעוד יומיים ולחזור שוב לביקורת, חזרנו והרירית ירדה שוב ל4.3. לאחר מכן שוב אמרו לנו לקחת אסטרופם שוב ביקורת שוב נמוך ללא שינוי, אמרו שוב לקחת אסטרופם אבל לאחר המתנה לאין שעור והתעקשות נכנסו לרופא ושם שונה לנו לpurigon הפעם לתקופה של 5 ימים, 25מ"ג כל יום, חזרנו היום והפתעה, הרירית צנחה ל3.4. הצילווו! אני מיואש, מתוסכל, כועס, חסר אונים, לא יודע מה עוד ניתן לעשות וגם לא ראיתי הוכחה שזה מה שמונע קליטה של היריון, מה עוד עושים מה ניתן לבקש? לשאול? לעשות? למה לא מחזירים את העוברים?... תודה...

בהחלט ניתן להרות עם רירית של 6 מ"מ. כדאי שתשבו לשיחה עם הרופא המטפל, תקבלו הסברים וביחד תגיעו לתוכנית פעולה יעילה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית