לכבוד פרופסור דניאל זיידמן

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/05/2015 | 07:38 | מאת: נירית

הגיע היום התשובה, התשובה גבוהה בהרבה יותר, היא 47.3 ... עשיתי את שתי הבדיקות ביום הרביעי של הווסת כמו שהרופאה ביקשה.. איך אני ממשיכה מכאן אני בסה"כ בת 20, ועד עכשיו הרופאה לא כל כך כיוונה אותי והסבירה לי מה הלאה... אשמח מאוד לתשובה האם אני יוכל להיכנס בכלל להריון כי לפי מה שקראתי באינטרנט גם הטיפולים שניתנים הם גג עד 20 ושלי 39 והפעם 47...... תודה רבה.

המספרים לא מעודדים, אבל ישנם גורמים נוספים כמו סדירות המחזור שלך, כלומר האם את מבייצת וכו'. כדאי שתפני לממחה לקבלת יעוץ מסודר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית