משך המתנה ל-PGD

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/05/2015 | 14:11 | מאת: מורן

שלום רב. בן זוגי ואני שוקלים להתחיל תהליך ivf pgd בעקבות מחלה גנטית שלי. עד כמה שהבנתי, ה-pgd אינו מתבצע מייד לאחר ההפריה אלא העוברים שנוצרו אמורים להיכנס לתור לביצוע בדיקות גנטיות. רציתי לשאול- מהו משך ההמתנה הממוצע לביצוע PGD? האם יש מקרים אנשים שמקבלים עדיפות, לפי קריטריונים מסויימים? האם יש צורך להקפיא את העוברים בזמן ההמתנה הזו, כדי שלא ייהרסו? תודה!

בד"כ ההמתנה לתוצאות נמשכת בערך יממה. במקרים נדירים אפשר להקפיא את העוברים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית