רירית לא תקינה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/05/2015 | 13:57 | מאת: בל

שלום אין לי מחזור חודשי ולקחתי כבר אסרוגן ופרוגסטרון ומפני שהרירית שלי מאוד דקה התחלתי ב1.5 לקחת אסטרופם. אך הכדורים לא עוזרים משום שכשאני באה לבדיקות הרירית שלי בין 4.3-4.8 וכל פעם שאני שואלת שאלות האחיות מתחמקות ממני ואומרות לי להמשיך לקחת אסטרופם וכל פעם זה לא עוזר. ביום ראשון הגעתי למעקב והתוצאה היתה 4.5 הייתי עצבנית ומתוסכלת אז התעקשתי לראות רופא. אחרי התחמקויות רבות מצד האחיות והמתנה ממושכת סוף סוף ראיתי רופא. הוא הסתכל בתיק שלי ולאור הממצאים שהרירית לא מתפתחת הוא החליט לתת לי להזריק ארבה ימים פוראגון וחזור מחר (יום חמישי) לעשות בדיקות. האם ההתנהלות של הצוות הרפואי תקינה? האם יש משהו אולי סוג אוכל מסויים שאני יכולה לאכול כדי לעזור? זה נורא מייאש

אני לא חושב שאוכל יכול להשפיע על רירית הרחם, סלק זה מיתוס אורבני חביב, אבל בהחלט זכותך להיפגש עם הרופא ולקבל את יעוצו האם קיימת לדעתו בעיה ומה התוכנית שלו לפתור אותה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית