ביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/05/2015 | 13:15 | מאת: רויטל

הי המחזורים שלי הם 28 יום בדיוק כבר שנה שאני בודקת מאוד סדיר, גם הביוץ הוא ביום ה-14 (ו14 יום אני מקבלת וסת לצערי) חודש שעבר קיבלתי בתאריך 09/04 ומחזור אחריו קיבלתי ב 12/05 שזה 34 יום בין וסת לוסת. זה מאוד חריג לי , נכון שלפעמים יכול לזוז, כי הביוץ מתאחר ומכאן גם הדימום..הביוץ היה רק ביום ה-20. החודש קיבלתי ב-12/5 מתי אמורה להתחיל התקופה הפורייה שלי בעז"ה, באילו ימיםך כבר להתחיל לקיים או לבדוק בנסיון לאתר את הביוץ? תודה רבה

אם הביוץ שלך הוא בד"כ ביום ה- 14, אז כדאי לכם לקיים יחסים יומיום מהיום ה- 12, במשך 3-4 ימים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית