תשובות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/05/2015 | 20:40 | מאת: עדי

שלום רב פרופסור , התחלתי להזריק מנופור ביום ה-2 לוסת. לציין שוסת קיבלתי ב 26.4.15. היום 3.5.2015, שזה 7 ימים לאחר הזרקה של מנופור + צטרוטייד (שאותו התחלתי להזריק 5 ימים לאחר התחלת הזרקת המנופור)ביצעתי בדיקת דם. התוצאות: אסטרדיול 2006, LH 0.8, פרוגסטרון 5.9. האם התוצאות תקינות? מתכוונת בעיקר לפרוגסטרון. אם לא, מה משמעות של פרוגסטרון גבוה מהרגיל כאשר משבשים את הציר ההרמונלי עם גונדוטרופינים? לציין שאני לפני שאיבה תודה

עליה ברמות הפרוגסטרון יכלוה לנבוע מסיבות שונות, בשלות יתר של הזקיקים, הפרשה ממקור אחר (אדרנל בעיקר), תחילה של ביוץ וכו'. בד"כ זה לא סימן טוב ביחס לאיכות הביציות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית