ביוץ לא מגיע

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/05/2015 | 16:18 | מאת: אילנית

שלום אני מנסה כבר 4 חודשים להיכנס להריון שני והמחזור שלי מגיע בין 29-31 יום . החודש התחלתי לבדוק עם ערכה לזיהוי ביוץ כבר מהיום ה11 ועד עכשיו יום ה17 לא הגיע הביוץ לפי הערכה , מה זה אומר שאני לא מבייצת או שהביוץ עדיין לא הגיע ? ובמידה והוא יגיע מאוחר יותר האם זה מהווה בעיה לכניסה להריון ( שלב לוטלי קצר ) ?? כמו כן אין לי הפרשות בכלל כל החודש וגם לא כאבי ביוץ כמו בדרך כלל שיש לי . תודה מראש

ביוץ כל כך מאוחר עלול להשפיע על הסיכוי להרות, אבל לא בהכרח קשור לשלב לוטאלי קצר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית