ivf

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/05/2015 | 18:24 | מאת: מ

שלום. בת 35. בריאה. בן זוגי בן 35. בריא. בדיקת זרע תקינה. לי יש fsh 11.6 וככל הנראה אנדומטריומה בשחלה שמאלית 17*21. צילום רחם לא היה ברור ולא ניתן לשלול הידבקויות באגן. אחרי שלושה ניסיונות להרות באופן טבעי ועוד שני ניסיונות עם טיפול הורמונלי (גונל מינון 50 ). כעת הומלץ לי לבצע הפריה. אני חוששת שאני ניגשת לזה מוקדם מידי. אשמח לחוות דעתך.

לאור גילך וה- FSH הגבוה יש הגיון לעבור לטיפול היעיל ביותר, במיוחד אם אתם חושבים על יותר מילד אחד.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית