דימום חזק מתמשך (מחזור?) שבוע אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/04/2015 | 19:05 | מאת: מורן

שלום, ביום חמישי 16/04 ביצעתי שאיבה של 5 ביציות, 3 הצליחו להפרות (חלק ב- icsi). החזרה ביום 3 , יום ראשון 19/04. מטופלת באנדומטרין 400 מ"ג (2 בבוקר ו- 2 בערב). 3 ימים אחרי החזרה היו כתווציות חזקות מאוד ודימומים קלים. הרופא הוסיף לי פרוגסטרון ריטרד 250 מ"ג כל 3 ימים. כעת, 7 ימים אחרי ההחזרה ו- 10 ימים אחרי הביוץ (שאיבה) יש לי דימום חזק מתמשך כבר כמה שעות. שאלותיי- 1. האם יתכן מחזור ללא הפסקת התמיכה ? 2. האם יתכן מחזור בשלב כה מוקדם, שבוע אחרי החזרה? 3. האם יתכן ומדובר בדימום חזק ולא מחזור ויש להמשיך בתמיכה עד ביצוע בדיקת בטא ? תודה מראש מורן

26/04/2015 | 19:13 | מאת: מורן

כמו כן אבקש לדעת האם עלי להמשיך את התמיכה, אנדומטרין ופרוגסטרון ריטרד עד היום ה- 12 לביצוע בדיקת בטא ? תודה מורן

1. יתכן. 2. זה לא תקין. 3. יתכן. כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל ביחס להמשך התמיכה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית