הפשרת והזרעת ביציות שהוקפאו

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/04/2015 | 02:43 | מאת: קלאריס

שלום רב, האם לפני שמפשירים ביציות עם זרעו של מישהו ניתן לבחון את איכות המפגש של הזרע עם ביציות טריות כלומר לבצע ivf באישה שכבר מלאו לה 45 שנים ואם יש תגובה טובה רק אז להשתמש בביציות המוקפאות האיכותיות?? ( במקום לבזבז אותן על נסיונות) . אני שואלת כי ידוע שלפי החוק מותר להקפיא עד 20 ביציות ואני תוהה האם יש דרך למקסם את השימוש בהן בזהירות. תודה

בד"כ מקפיאים את הביציות בזוגות. כלומר בד"כ לא מפשירים יותר משתי ביציות בכל מחזור טיפול.

26/04/2015 | 18:26 | מאת: קלאריס

חלק מבתי החולים לא הקפיאו יותר מ 2 ביציות במבחנה וההפשרה בהתאם. לכן השאלה האם יש דרך לערוך ניסוי לפני הפשרת הביציות בזרע של אדם מסויים

אפשר בעזרת ביציות של תורמת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית